Uitgebreide functies / Loonverwerking

Het hart van het pakket is de loonverwerking. Loonboekingen vormen de basis voor bijna alle andere onderdelen van de applicatie. Loonbrief, betaling nettoloon, facturatie, bedrijfsvoorheffing, RSZ en nog andere toepassingen zijn allemaal gebaseerd op een som van boekingen.

HRMS zorgt ervoor dat zoveel mogelijk gegevens voorbereid worden, zodat het boeken vlot en efficiënt kan verlopen. Met HRMSWeb kunnen de klanten hun prestaties zelf invullen, zodat de boeker enkel nog deze gegevens moet controleren. In de meeste gevallen moet hieraan zelfs niets meer veranderd worden.

Voor ieder aspect en elke problematiek biedt HRMS efficiënte oplossingen. Zo is een eenvoudig en duidelijk traject uitgewerkt voor het indienen van de RSZ-aangifte (DMFA). De dossierbeheerder geeft het dossier vrij voor aangifte, waarna een test-procedure wordt afgewerkt met eventuele analyse van anomalieën. Dossiers zonder anomalieën kennen een automatische afhandeling, vooraf gekende anomalieën worden in detail geanalyseerd. Iedereen kan steeds op het scherm volgen in welk stadium de aangifte zich bevindt.